Szó-köz műhely (stresszoldó előadás és workshop)
Képzőművészet - Workshop

2018. 06. 02.

Szó-köz műhely (stresszoldó előadás és workshop)


Bemutatkozik a Szó-köz: kreatív DIY majd előadás és workshop a stresszoldás témakörében.

Program:
1. Felnőtteknek szóló kézműves foglalkozást tartunk, ahol DIY kreatív stresszoldás keretén belül ékszerdobozokat készítünk 3D deqoupage technikával. 

Ezt követően választhatóan előadás és workshop vagy a kézműveskedés folytatása.

2. Előadás és workshop a stresszkezeléssel kapcsolatban:

Az emberek életében szükségszerűen előfordulnak úgynevezett normatív krízis állapotok (például gyermek születése, kamasz a családban stb.), melyek rengeteg feszültséggel járnak. 

Mik ezek az állapotok? Milyen hatással lehetnek ránk? Milyen kimenetelei, következményei lehetnek? Hogyan lehet jól kezelni a közben kialakuló feszültséget? Hogyan lehet csökkenteni a stresszt? Hogyan lehet túljutni egy kilátástalannak tűnő helyzeten? Hogyan lehet meglátni a „fényt az alagút végén”? Hogyan tudok könnyebben megnyugodni egy érzelmileg megterhelő helyzetben? Mik a „jó és rossz” stresszkezelési módszerek? 

Ezekre a kérdésekre keresünk választ a rövid előadás majd műhelybeszélgetés során, illetve konkrét módszereket is megismerhetsz a feszültség kezelésével kapcsolatban. 

Ha felkeltette a téma az érdeklődésedet és szeretnél a mindennapokban hasznosítható tudást szerezni egy kiegyensúlyozottabb élet megteremtése érdekében, akkor várunk szeretettel.

Az eseményen való részvétel díja 2000 Ft, amelyet a helyszínen tudsz befizetni.

időpont: június 2. 10 óra
helyszín: Fiók
FB-event

 

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!