Anyák napi csokinyalóka készítő és rajzoló workshop
Képzőművészet - Workshop

2018. 05. 05.

Anyák napi csokinyalóka készítő és rajzoló workshop


Lepd meg édesanyádat egy saját készítésű kézműves termékkel anyák napján! S hogy mindezt személyesen adhasd át neki, és közös élményetek is legyen, ezért elsősorban a gyermekeket az édesanyjukkal várjuk erre a programunkra. 

Ha szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogy Te magad hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű csokinyalókákat, vagy hogyan rajzolhatsz csokoládéval, hogy anyák napjára meglepd édesanyádat egy saját készítésű kézműves termékeddel, akkor várunk Téged és édesanyádat szeretettel anyák napi csokinyalóka készítő és rajzoló alaptanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba! 

A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store tavaly októberben nyitotta meg kapuit az újbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. 

A workshop programja:
Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról, csokinyalóka készítés, csokoládéval rajzolás, csokinyalókára is. Az elkészült nyalókákat és csokoládé rajzokat szép csomagolásban minden résztvevő hazaviheti.

helyszín: Chocofacture
időpont: május 5. 10 óra
FACEBOOK-esemény

A workshop ára: 9.999 Ft Anya és 1 gyermeke részére
2. gyermek: + 3.999 Ft
3. gyermek: + 2.999 Ft
4. gyermek ingyen
(az árak tartalmazzák az ÁFA-t)

A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

Az alapanyagok beszállítói gluténmentes garanciával rendelkeznek!

Jelentkezés és további információ: info@chocofacture.com

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!