Grounded x ASCII: Ferko and Friends, Shima, Ben Leavez, LN//SO a Tintában
Zene, irodalom és sok más

2018. 05. 05.

Grounded x ASCII: Ferko and Friends, Shima, Ben Leavez, LN//SO a Tintában


időpont: május 5. 19 óra
helyszín: Tinta Art Café
Facebook-esemény

Grounded és az ASCII Music Collective büszkén mutatja be első saját estjét, az LN // SOBen LeavezFerko and Friends, és a Shimakollaborációjával az online -és fizikai közönség számára.
A '90-es, 2000-es évek digitális korszakának újraélését, az analóg technika fejlődését a széles spektrumú installáció egyenesen az izzó képcsövekből eleveníti fel.Számos közös és egyéni ötlet, tervek és vágyak találkoznak audiovizuális kapcsolatként május 5-én, szombaton, este 7 órától a Tinta Art Cafe légterében.

Ferko and friends

Ferko az utóbbi időben tűnt fel a pesti éjszakában ezen projektjével, melynek alapgondolata egy dimenzió kapukat nyitogató live set elkészítése volt, tánczenei alapokra helyezve. Régóta dédelgetett álma egy olyan szett megalkotása is, mely sokkal nagyobb hangsúlyt fektet az élő játékra, kiegészülve egyéb hanszerekkel. Ez végre valósággá válik, hiszen két csodálatos gitárossal összetársulva (Sápi Szabi - The Immigrants, Balázs Soma - Törzs) a dimenzió kapu nyitogatás végre nem magányos tevékenység többé, amitől nagyon boldog. Nagyon várják már, hogy prezentálhassák művüket a nagyérdeműnek. 

Shima

A Shima egy elektronikus / dark pop produkció, nyomokban melankólikus, szürreális magyar nyelvű szövegekkel. Élő előadásban két személyes a formáció, a bólogatós elektronikát Kramenad hozza, a szétcsavart ének és vonóval kezelt speciális basszusgitár Shima előadásából áll össze egy egészen meglehetős eleggyé.

Ben Leavez (live)

Sűrű ritmikákkal, és pszihedelikus elemekkel fűszerezett absztrakt elektronika.

Beugró: 800ft

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!