Anyák napi egyedi üveglencsés ékszerkészítő workshop
Gyerek

2018. 05. 05.

Anyák napi egyedi üveglencsés ékszerkészítő workshop


A kézműves program ideje alatt, anyák napi üveglencsés ékszereket (kulcstartót/táskadíszt, vagy nyakláncot, vagy karkötőt) készítünk közösen - ezek közül Te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd édesanyádnak, vagy nagymamádnak elkészíteni.

Ha szeretnéd anyukádat, vagy a mamádat valami egyedi, személyes ajándékkal meglepni, amit ráadásul Te készítettél, akkor gyere és csatlakozz hozzánk :) 

Az ékszert elkészítheted az általunk hozott képekből, feliratokból is, vagy ha előre - legkésőbb május 2-ig elküldöd nekünk a fotót, vagy feliratot, amit Te szeretnél, akkor az is a rendelkezésedre áll majd szombaton, így teljesen egyedi, személyre szabott lehet az ajándékod!

Mi hozzuk az alapanyagokat, Nektek csak kézműveskedni kell.
Időpont: május 5. 10 óra
Helyszín: Bartók Pagony

Max létszám: 12 fő. (min. létszám: 7 fő)
A műhelyt 12 éven felüli gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlom.
A részvételi díj: 3.900 Ft / fő, amely tartalmazza az 1 ékszer elkészítéséhez szükséges alapanyagokat, valamint az oktatás költségeit.
Facebook-esemény


A program regisztráció köteles, melyet a perlahungary001@gmail.com e-mail címen tehetsz meg. Kérlek leveledben jelezd, hogy a délelőtti, vagy a délutáni csoportba jelentkezel, illetve, hogy melyik ékszertípust választottad és küldesz-e saját képet, feliratot.

Várlak szeretettel :)
Zsuzsa (Perla)

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!