Tárlatvezetés és beszélgetés Cseh Tamás műveiről
Zene, irodalom és sok más

2018. 03. 03.

Tárlatvezetés és beszélgetés Cseh Tamás műveiről


Hogy mit keresnek a Gross Arnold Galériában indiánok, totem szerű figurák, néhány vonalból összerakott karakterek, linómetszetek, képregény kezdemények? Mik ezek a képversek, amik emberfigurát ábrázolnak? 

helyszín: Gross Arnold Kávézó és Galéria
március 3. 17 óra
Facebook-event


Cseh Tamás műveit bemutatja Ölveczky Gábor komáromi tervezőgrafikus, indián, barát.

„A Bartók Béla úti Arnoldo Galériában látható Cseh Tamás kiállítás minden szempontból kuriózum. A kiállított képek alkotójukkal e galériával sréhen szemben laktak sokáig, így ha képletesen is, de onnan jöttek át vendégségbe ide. Készítőjük nem hagyott maga után összefüggő festői vagy grafikai életművet, a művekben tetten érhető témaválasztás és a grafikai, képi megoldások ugyanakkor megcsillantják a rajzoló vagy festő tehetségét és a képek erejét. Illetve, szó mi szó, a képek iránti fokozott érdeklődés Cseh Tamás későbbi, páratlan előadóművészi és zenei életpályájának illetve annak is köszönhető, hogy Tamás most lenne 75 éves...” – Szilágyi Gábor művészettörténész

A rendezvényen a részt vétel a helyszín adottságai miatt regisztrációhoz kötött, regisztrálni a rendezvényre az arnoldogaleria@gmail.com címen lehet. A belépő 1.500.- Ft, a helyszínen váltható. A belépő tartalmaz egy meleg italt ( kávé, tea, forrócsoki) vagy egy pohár bort.

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!