Bonbon-készítő alaptanfolyam
Gasztro

2018. 03. 10.

Bonbon-készítő alaptanfolyam


Ha szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogy te magad hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, akkor várunk Téged szeretettel bon-bon készítő alaptanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba! 

ITT JELENTKEZHETSZ a március 10-i tanfolyamunkra!
 
A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai, a temperálástól a töltelékek elkészítésén keresztül a formában elkészült bon-bonokig.
 
A tanfolyam alatt 2 alaptölteléket készítünk, amit vodkás és Vörösboros – málnás ízesítéssel látunk el.
 
A Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store októberben nyitotta meg kapuit az újbudai Kende utcában Vasmatics József cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen “Csokis Marci” már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kollégáival, látványműhelyükben nap mint nap készítik a járókelők szeme láttára a szebbnél szebb bon-bonokat. A programra ellátogatók bepillantást nyerhetnek a vadonatúj csokizó műhelyébe.
 
A workshop programja:
Elméleti és gyakorlati oktatás a csokoládékról
 
A workshop ára: 12990.-Ft
 
A csokoládékészítés nagyon sok odafigyelést igényel, ezért workshopunkat csak kis létszámmal tudjuk elérhetővé tenni. Ebből kifolyólag érdemes minél előbb jelentkezned!

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!