Kollár-Klemencz László - Rengeteg
Zene, irodalom és sok más

2018. 02. 23.

Kollár-Klemencz László - Rengeteg


RENGETEG - Kollár-Klemencz László kamarazenekarának estje a B32-ben február 23-án 20 órától // Facebook-event

A Rengeteg koncertek a Kistehén melankólikus koncertjeiből és számos kortárs magyar költővel való közös munkákból nőtték ki magukat évek alatt mára szuggesztív, mély, érzékeny és népszerű előadássá. Döntő jelentőségű az előadó személyisége, amellyel már találkozhatott a közönség a Kistehén, a Rájátszás és a Budapest Bár fellépésein is.

Kollár-Klemencz László koncerteken a személyes és intim hangvétel meghatározó. Ezt a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás is hitelessé teszik.

A Rengeteg című új anyag alapvetően zenéjével és szövegeivel a természetben mélyül el és keresi a sokszor elfeledett tiszta, egyszerű kapcsolatot ember és a teremtett természet között, valamint ember és a saját természete között olyan hozzáállással, ami szembe mer nézni a valósággal, mégis meggyőződéssel hisz az ideákban.

„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” A Rengeteg c. albumot ennek az útnak, felfedezésnek a vágya hozta létre. Kollár-Klemencz László dalai az erdő mélyéből.

http://kollarklemencz.com/

https://www.facebook.com/1445033175745231/videos/1963707210544489/

Közreműködnek:

Kollár-Klemencz László - ének, gitár

Mákó Kató - ütősök (moldvai nagydob, jembe), vokál 
Ónodi László - brácsa 
Vajdovich Árpád - bőgő, vokál 
Valkó Béla - cselló 
Weil András - zongora, vokál, ütősök

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!