Raz Dva Tri - Bday Pop Up a Hadikban
Zene, irodalom és sok más

2017. 09. 07.

Raz Dva Tri - Bday Pop Up a Hadikban


... Ha még nem raktad volna össze a frenetikus szójátékjainkból, ez bizony a DVA immáron haaaarmadik születésnapja lesz!!!

Nem lesz egyszerű feladat felülmúlni a tavalyi zsúrt, amelyre ma is nosztalgikusan távolba révedő, párás tekintettel gondolunk vissza, de azért megpróbáljuk... ;)

Az elmúlt évünk legmeghatározóbb helyszíne a Bartók Béla úti showroomunk és az azt körülölelő Hadik, éppen ezért ebben a csodálatos miliőben rendezzük meg, amit meg kell rendezni.

Az orosz életérzés jegyében a következő programokra lehet számítani:

- 16.00-tól 22.00-ig brutáálisan arcpirító árakon dobáljuk felétek az egész jelenlegi készletünket! Rengeteg a táska, de minden típusból csak 1-2 db maradt, így érdemes mihamarabb érkezni, ha életed legjobb árán kívánod beszerezni valamelyiket. (a Pop Up az emeleten lesz berendezve, de mindent elkövetünk majd, hogy ne téveszd szem elől! :D)
- Minden egyes vásárlónk kap majd egy csinos kis karszalagot, amivel egész álló nap 10% kedvezménnyel fogyaszthat BÁRMIT a Hadikban, legyen az étel, vagy neadjisten ital!
- Hát persze hogy kaptok welcome drink-et, hisz Hungaria pezsgő nélkül nem szülinap a szülinap! (Ugye ti is tudjátok, hogy vodkát csak hétköznapokon!! A jeles alkalmak itala a pezsgő.)
- stílszerűen PAVLOVA tortával ünnepeltetjük magunkat, és ha addig marad a PAVLOVA kollekcióból bármi, arra is le lehet majd csapni.
- Nem sok mindent szeretünk jobban, mint mikrofonba beszélni, ettől valahogy minden sokkal komolyabbnak tűnik. Szóval lesz beszéd, amit valószínűleg rögtönzünk majd. 
- Igen, most is lesz szupergiccses fotófal, szóval csak szépen, csinosan! Ünneplőszoknya, lakkcipő, miegymás.
- Lesz egy dídzsé, aki majd játszik zenét, amire lehet eleinte pezsgőt kortyolgatva kellemesen lötyögni, majd egyre energikusabban lábat rázni és hajat pörgetni, már akinek van. Mármint haja. 
- 22:00-tól hajnal 1-ig mehet a mulatka. Utána bárhova elcsábíthattok minket, kivéve túl messzire... Öregek vagyunk. :D

Mindenkit nagyon várunk, izgulunk, készülünk! Szóval gyertek ;)

Ívent a fácsén

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!