Jahangir Matboo kerámiatárgyai a Hadik - Szatyorban
Központi program

2021. 06. 04-06.

Jahangir Matboo kerámiatárgyai a Hadik - Szatyorban


Jahan Matboo Kerámia Stúdió

Jahan-matboo nem csupán egy márka név hanem az alkotó neve aki a márka mögött áll, képzett keramikus és festő Teheránból, 2008 óta él Budapesten, ahol azóta több magyar keramikus mesternél is tanult. Keramikus foglalkozásokat, és workshopokat is tart az érdeklődők számára.

Minden anyagot, színt, mázat és technikát gondosan fejleszti, hogy erősítsék egymást, és a legjobb hiteles terméket hozzák létre.
 
Minden folyamat kézzel történik, ez a folyamat apró variációkat adhat az egyes darabokhoz.
A felhasznált agyag kőagyag és normál agyag, amelyet vagy a fazekas kerékre dobnak, vagy kézzel építenek, így minden elem egyedi és személyes kapcsolatot kölcsönöz.

Jahan kerámiája önvizsgálat, a forma és a szín által történő felfedezés kiterjesztése. Ez a mindennapi életében az egyensúlyra való törekvés, amelyek a kerámia tárgyakba öltenek testet.
 

A cél az, hogy létrehozza, összehozza a szépséget és a funkciókat, miközben összekapcsolja személyt és a személy használati tárgyait, mint a kedvenc bögréje vagy a frissen vágott virágok vázája. A gyűjteményeket mindig a kultúra és a természet ihlette.
https://www.jahanmatboo.com/
 

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!