Gitárklub Nagy Ádámmal vol. 6
Zene, irodalom és sok más

2020. 02. 27.

Gitárklub Nagy Ádámmal vol. 6


Gitárklub Nagy Ádámmal vol.6.

Újabb epizódjához érkezik az a klubkoncert sorozat, melynek házigazdája Nagy Ádám gitáros.
Ádám ezekre a rendhagyó koncertekre a zenei élet egy-egy izgalmas szereplőjét látja vendégül, olyan kiváló muzsikusokat, akik ezen az estén az ismerttől kicsit eltérőbb oldalukat mutatják, ezáltal közvetlenebb, interaktívabb módon ismerhetjük meg őket.

A következő alkalommal vendége ismét egy figyelemreméltó zenésztárs: Gerendás Dani lesz,valamint hozzájuk csatlakozik Gerendás Ruben.

Nagy Ádámot legtöbben a Roy és Ádám Trió dalszerző-gitárosaként ismerik, de szerzőként is folyamatosan jelen van a hazai zenei életben és aktívan dolgozik különböző színpadi produkciókban, zenekarokban. Saját szólólemeze 2015-ben jelent meg Wörk Projekt címmel.

Gerendás Dani 3 évesen kezdett dobolni, már kisgyerekként számos fellépése volt édesapja mellett. 14 éves kora óta aktív részese a hazai zenei életnek, rengeteg sikeres produkcióban vett részt session zenészként vagy állandó zenekari tagként. A Margaret Island és a The Biebers dobosaként végig turnézta az országot az elmúlt években, jelenleg a Follow The Flow zenekarral dolgozik, mint dobos és zenei hangszerelő. Producerként és dalszerzőként is tevékenykedik, valamint dobos rendezvényeken tart előadásokat.

A gitárklub hatodik állomása is izgalmas zenei kirándulásnak ígérkezik: két generáció, két külön zenei világ, ám ugyanolyan sokoldalú, kísérletező, improvizatív muzsikusok zenei beszélgetése.

Nagy Ádám gitár
Daniel Gerendas dobok
Ruben Gerendas basszusgitár


belépő elővételben: 1300 Ft
belépő a helyszínen: 1600 Ft

Mindenkit szeretettel várunk!

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!