Kortárs találkozások a Bartók Béla Boulevardon
Központi program

2020. 02. 21

Kortárs találkozások a Bartók Béla Boulevardon


Találkozó: 16:00 Szent Gellért tér (a Cseh Tamás szobornál - a 4-es metró kijáratánál)

Program: a K.A.S. Galéria aktuális kiállítása, Godot Galéria / Gallery Godot (Váli Dezső kiállítása), Faur Zsófi Galéria (Romvári Márton kiállítása), Három Hét Galéria (Erdődy József Attila kiállítása)

Ha érdekel a kortárs képzőművészet, ha szeretnél többet tudni a galériákról és az alkotókról, ha kíváncsi vagy a Bartók Béla út legújabb kori történetére, akkor gyere el a sétánkra.

Kortárs találkozások névvel három éve folyamatosan látogatjuk a fővárosi, vezető kortárs galériákat, valamint itt alkotó képzőművészek műtermeit. A séta célja, hogy a tárlatvezetéssel egybekötött galérialátogatás alkalmával a résztvevők megismerjék a kiállító művész alkotói programját és a műveket, valamint az aktuális galéria művészeti koncepcióját, művészkörét, és a galériavezetőnek is feltehessék kérdéseiket. Útközben szó esik a hazai kortárs műkereskedelem intézményrendszeréről és főbb szereplőiről.

A sétát Schneller János művészettörténész vezeti.

A program részvételi díja 3.500.- Ft , a helyszínen rendezendő a túravezetőnél. (Kérjük a résztvevőket, hogy pontos összeget hozzanak, amennyiben ez lehetséges!)

Regisztráció:
a honlapon → www.residentart.com/walks
MeetUp-profillal rendelkezőknek → www.meetup.com/Galeria-es-m%C5%B1teremsetak-Budapesten/events/

A facebookos jelentkezéseket nem áll módunkban regisztrációként elfogadni!

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!