Horgolj hátizsákot! workshop
Központi program

2020. 02. 15.

Horgolj hátizsákot! workshop


Te is szereted az egyedi táskákat? Hiába keresel, nem találsz hozzád illőt? Gyere el a workshopra és alkosd meg álmaid táskáját a saját stílusod szerint!

Ha téged is érdekel a horgolás, esetleg már dolgoztál is pólófonallal vagy zsinórfonallal, akkor itt a helyed a workshopon.

Figyelem! Horgolási előismeretre szükség van, ezért kérlek csak akkor jelentkezz, ha már alapszintű horgolási gyakorlattal rendelkezel.

Ez a workshop Neked szól, ha...
- mindig is szerettél volna táskát horgolni, de nem tudtad, hogy kezdj neki
- érdekel, hogyan készíthetsz hátizsákot bőr kiegészítőkkel
- szeretnél eltölteni néhány órát jó társaságban, hasonló hobbival rendelkező emberek között

Milyen táskát készítünk majd?
A workshopon egyetlen dolog kötött: a minta.
Bátran válogathatsz majd a fonalak és bőr kiegészítők széles választékából, készíthetsz egyszínű, többszínű, bohó vagy romantikus stílusú táskát… Minden adott, hogy álmaid tatyójával távozhass majd a workshopról.

A részvételi díj 15000 Ft. Az ár tartalmazza a felhasznált fonalat, a bőr kiegészítőket, a workshop idejére a horgolótű és egyéb eszközök használatát, egy apró ajándékot, a mintaleírást, az oktatás díját, illetve ásványvizet és sós rágcsát.

Választhatod az Extra csomagot is, amely a felsoroltakon kívül tartalmaz plusz egy szett bőr kiegészítőt a következő hátizsákodhoz. Ára: 22000 Ft

Ha másodmagaddal jössz, mindketten megkapjátok az Extra csomagot, illetve fejenként 1000 Ft kedvezményt kaptok a workshop díjából. Ára: 42000 Ft

A workshopon való részvétel feltétele az előzetes e-mailes regisztráció a tiajonas@tiajonashandmade.com e-mail címen. A jelentkezés a részvételi díj 50%-ának átutalása után válik elfogadottá. A fennmaradó összeget a helyszínen lesz lehetőséged kiegyenlíteni bankkártyával vagy készpénzben. Természetesen elutalhatod a teljes összeget is, amennyiben úgy kényelmesebb neked. A befizetett előleget csak abban az esetben tudom visszautalni, hogy ha a workshop ideje előtt 72 órával korábban jelzed a lemondási szándékod. Ezt követően sajnos erre nincs lehetőség.

További információ a workshopról:
https://tiajonashandmade.com/workshopok/hatizsak-horgolo-workshop/

Alig várom, hogy találkozzunk a workshopon, és együtt alkothassunk!


További részletek >>

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!