Hop Hooligans TTO & MTB
Központi program

2020. 01. 15.

Hop Hooligans TTO & MTB


Románia egyik legjobb sörfőzdéje látogat el hozzánk, egyszerre 8 csapon kóstolhatjátok a jól bevált klasszikusokat és a legfrissebben bemutatott leveiket.

Bár idehaza sokaknál a Bereta név ugrik be elsőként a román főzdék közül, a Hop Hooligans 3 éves fennállása alatt jóval nagyobb ismertségre és népszerűségre tett szert hazájában, és szép lassan a nemzetközben is.

A Cristian Mihai Dinu és Mircea Georgescu által 2016 novemberében alapított sörfőzde Bukarest dél agglomerációjában, Jilava (Zsiláva) településről szórja meg főzeteivel a kraftos világot. A mottójuk igen egyszerű: csak olyan sört készítenek, amelyet inni szeretnének. Megállapítható, hogy szerencsénkre sokféle sört szeretnek inni román barátaink.

Egyre több nemzetközi fesztivál elmaradhatatlan vendégeiként találkozhatunk velük, és több neves partnerrel főztek már kollabos söröket. Tavaly fesztiválszervezésbe is fogtak, a Beretával együtt szervezték meg az első romániai kraftfesztivált, Haze Fest néven Temesváron, amely idén áprilisban jóval nagyobb szabású esemény lesz, immár a fővárosban, Bukarestben.

A budapesti line-upot úgy állítottuk össze közösen, hogy minél több fajtát ismerjen meg tőlük a magyar közönség. Elhozzák a január 8-án bemutatott 2 tételüket is, a Modern Mosaic Hop Hash Editiont és a Firestratát.

Az eseményen jelen lesz Cristian Mihai Dinu sörfőző-tulajdonos is, akivel a szokott módon a pultnál beszélgethetnek érdeklődő vendégeink.

Hop Hooligans-tételek a KEG-ben:


Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!