SlowXmas nyitóesemény
Központi program

2019. 11. 30.

SlowXmas nyitóesemény


Az advent jegyében lelassulnak Budapest tematikus utcái, a Bartók Béla Boulevard, a Falk Art&Antique Street, a Fashion Street, a KultUnio és a Ráday Soho. Várjuk november 30-án a Bevásárló és Tematikus utcák Nonprofit Kft. (BUM), valamint a fenti öt utca sajtó nyilvános reggelijére, ahol a résztvevő utcák ízelítőt adnak az elkövetkezendő hetek izgalmas programjaiból.
Időpont:
November 30. 9.00 órától 10.00 óráig
Helyszín: Kempinski Hotel Corvinus (1051 Budapest, Erzsébet tér 7.)

Klasszikus reggeli: Friss, szeletelt szezonális gyümölcsök; Croissant, dán péksütemények, kenyérválaszték, zsemlék és toast kenyér; Különböző lekvárok, mézek, vajak és margarin; Sonka- és felvágottválaszték, kiegészítőkkel; Sajttál; Narancs- és almalé, ásványvíz; Kávé vagy tea

A reggeli után pedig meglátogatjuk az eseménysorozat első helyszínét a Kempinski Hotel Corvinuson belül - 10:00 - 16:00–ig tartó Karácsonyi Jótékonysági Bazárt, melyet az Első Magyar Inner Wheel Klub Budapest szervez. A jótékonysági eseményhez a SlowXmas szervezői is hozzájárultak egyedi mézeskalácsokkal.

Lassuljon le velünk, szóljon ez az advent a kulturális feltöltődésről és az élményszerzésről a SlowXmas jegyében.

Részvételi díj: 6.000,- Ft/fő. Kérjük, részvételi szándékát jelezze Király Gabriella részére
kiraly.gabriella@bkik.hu címen szerda (11.27.) 12:00 óráig. A részvételi díj befizetésével kapcsolatos információkat a regisztrációt visszaigazoló e-mailben küldjük el.
 

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!