Saunatogo slowxmas. Szauna-sziget a Gárdonyi téren
Központi program

2019. 12. 14.

Saunatogo slowxmas. Szauna-sziget a Gárdonyi téren


Decemberben egy napra újra előbújunk a privát szférából. Egész napos POPUP SaunaSession hagyományőrző téli közösségi helyszínünkön a Bartók Béla úton, a Gárdonyi téren.

Tavaly a SlowXmas -en tele volt a naptár és bízunk benne idén sem lesz másként. Regisztrálj arra az egyetlen egy speciális napra amikor szaunalepedőben álldogálhatsz a Bartókon és csak te vagy az, aki nem fázik!

Ez a nap 2019. DECEMBER 14-én lesz. Reggel gyújtunk, felfűtve 11-re. Záróra elvileg 7-kor, de ezt még meglátjuk.

Nyomd a jegyvásárlás gombot, a többit megbeszéljük.

Az közösségi eseményt te is támogatod, amiért 90 perc szaunaidőt kapsz a város közepén. Előtte-utána vár a Hadik, a Szatyor vagy szemben a Kelet, és a Bartók Béla Boulevard ahol egy komplett adventi délutánt tölthetsz egy kis lazulással. Eddig mindig csak elszaladtál a tér mellett, ideje, hogy most megállj egy kicsit, úgyis karácsony van (…lesz). Ha arra sétálsz épp, állj meg egy kicsit.

A szaunát mi visszük, öltöző és zuhany van, a regisztráció a támogatási díj átutalása után válik élessé. A szauna 5-6 személyes így előfordulhat, hogy új barátságokat is köthetsz hiányos öltözetben. Szaunabarátok, társaságkedvelők előnyben.

Ha nem keverednél és az egész szaunára igényt tartasz jelezd, megoldjuk. Dobd el a textilt és lépj ki a megszokottból.

Gőzöld fel magad, mi ott leszünk. Vár a Bartók decemberben.

https://www.facebook.com/events/532516540880570/

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!