Bartóktóberfeszt 2019
Gasztro

2019. 10. 01.

Bartóktóberfeszt 2019


Van egy környék Budapesten, amely az elmúlt 10-15 évben nagyot változott. Sok ember tett azért, hogy felfigyeljen rá a város és immár a világ is.

https://welovebudapest.com/2019/09/19/budapesti-negyed-is-bekerult-a-vilag-50-legjobb-varosresze-koze

A Bartók Béla útról és környékéről mi már évek óta nagyon szépeket és jókat gondolunk, és magunk is igyekszünk azon dolgozni, hogy ez a hely még jobbá váljon. Ennek érdekében a Bartók Béla út népszerű vendéglátó- és kiállítóhelyei eddig is együttműködtek kulturális és más témakörökben, de most egy új formáját próbáljuk ki a közösségi létnek, egy új terméket hozunk létre, kísérleti jelleggel.

A Yeast Side Sörfőzdével közösen lefőztünk egy fesztiválsört, amelyet október hónapban Bartóktóberfeszt néven több helyen is csapra verünk vagy üvegben árulunk a Bartók Béla úton és környezetében, október 1. és 31. között.

Egyelőre heten vagyunk, de ez nem egy zárt közösség, a kezdeményezéshez a későbbiekben bárki csatlakozhat, akinek tetszik az alapgondolat és a koncepció, és szeretné árulni a Bartóktóberfesztet.

Hogy ez az akció valaminek a kezdete-e, az majd elválik és elsősorban rajtatok, fogyasztókon múlik. Várunk titeket továbbra is nagy szeretettel.

Az alapító Hetek:
Béla
Bölcső
Édes Érzés
KEG Sörművház
Kelet
ReggelDélbenEste
West Coast Barbers

További parnerek:
Csapház
Mitzi

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!