11ek vagyunk / B32
Központi program

2019. 05. 23.

11ek vagyunk / B32


11ek vagyunk - URBÁN TEREFERE

11. kerület, Újbuda. Itt élünk. Innen indulunk. Sokfélék vagyunk, de egy közös: büszkék vagyunk egymásra, figyelünk és kíváncsiak vagyunk a minket körülvevő világra.
A 11. kerület a főváros negyedik legnagyobb és legizgalmasabban fejlődő régiója, a Bartók Béla út mára Budapest egyik központja lett kávézóival, galériáival. Ahogy a kerületben híres egyetem, sportközpont, színház és közösségi tér is van. Innen indult, itt élt egykor Csernus Tibor, Csontváry-Kosztka Tivadar vagy Molnár C. Pál festőművész, Karinthy Frigyes, Ottlik Géza és Kosztolányi Dezső, de ma is számos művész, tehetséges szakember, sportoló és tanár, véleményformáló, inspiráló ember teszi széppé, értékessé, tartalmassá a hétköznapjainkat. Milyenek lehetnek ők valójában? Mi az az örökség, amit ma is magunkban hordunk itt a kerületben? Bontsuk le a mítoszokat, és ismerjük meg egymást közelebbről.

Ezek a gondolatok indítottak el minket, hogy megvalósítsuk a 11ek vagyunk sorozatot - egy lehetőséget, hogy minden hónapban találkozzunk és közösen megismerjük a 11. kerület izgalmas világát.
Építészet, zene, irodalom, sport, technika, festészet, tánc, színház, televízió - havi egy alkalommal találkozzunk, beszélgessünk. Legyünk közösség, hisz tizenegyek vagyunk!


Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!