Absolut StudioFlow #10 / Nők a színpadon
Zene, irodalom és sok más

2018. 10. 30.

Absolut StudioFlow #10 / Nők a színpadon


Helyszín: Hadik Kávéház
Időpont: október 30., kedd, 19:00–21:30
 
Az októberrel együtt az Absolut #StudioFlow harmadik évada is megérkezett! Első kerekasztal-beszélgetésünk alkalmával nem kisebb művészekkel és elismert előadókkal elmélkedünk inspiráló és példaértékű pályafutásukról, mint Tóth Vera énekesnő, Ullmann Mónika színésznő, Horányi Juli énekesnő, dalszerző, valamint Hámori Gabriella színésznő.

Az október 30-án este 7 órakor kezdődő beszélgetésünk során olyan kérdésekre keressük a választ vendégeink közreműködésével, mint például: Miképp lehet sikerre váltani a kemény munkát? Milyen egy igazán karizmatikus és inspiráló nő? Hogyan lehet átadni az "üzenetet" a közönségnek? Hogyan élik meg a sikert?

Gyertek és töltsünk el együtt egy újabb izgalmas estét a Hadikban (Bartók Béla út 36.), ahol az #Absolut különlegességeivel várunk benneteket!

Az évadnyitó beszélgetésen való részvétel ezúttal INGYENES, azonban a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a Studio Csalar Facebook oldalán (privát üzenetben) vagy hivatalos e-mail címünkön keresztül lehet - studio@bencecsalar.com!

Grafika & illusztráció: Viktória Rozgonyi

#AlwaysEdgy #kerekasztal #BartókBoulevard #BBB #Hadik
facebook

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!