Ékszerek Éjszakája kiállítás: Hármas Határ kiállítás
Képzőművészet - Workshop

2018. 09. 21. - 10.04.

Ékszerek Éjszakája kiállítás: Hármas Határ kiállítás


Helyszín: BBB Office
Megtekinthető: szeptember 21. – október 4. hétfő-péntek 11.00-15.00, vagy időpont egyeztetéssel (+36 20 956 7105)
Finisszázs: október 4. 17.00

Három tervező, három látásmód, háromszor háromféle anyaghasználat. Mindhárman alázatosan tisztelik az anyagot, legyen az bármilyen természetű és lendületesen rúgják fel a konvenciókat. Először csak feszegetik, majd átlépik a határokat, nemcsak a sajátjaikat, hanem az őket elválasztókat is. Kíváncsiak és kísérleteznek. A járt utat szívesen feladják a járatlanért. 
Edőcs Márta Floral sorozatának friss tárgyai a kettősségről szólnak: a búcsú és a vele járó szabadság hangulata, a női lélek erős és egyben törékeny léte fogalmazódik meg az ékszerekben. 
Gera Noémi választott témája a kő. A sziklák alakzatait, struktúráit, tereit igyekszik nyitottá tenni, megtörni, újraírni, elhangolni a felismerhetőség határáig vagy épp a határon túlig. A struktúra elemeinek felbontása és más anyagban folytatása által keltett új dimenziók létrehozása izgatja mostani munkáiban. 
Király Fanni új munkáit Leon Bakst az Orosz Balett számára készített jelmeztervei inspirálták, és a női testtudat, a mozgás és viselkedésmód befolyásolását, támogatását tűzte ki céljául. Ékszerei a testtel együtt mozogva hatással vannak a térérzékelésre, újraírják testünk határait.
 
#kiállítás #BartókBoulevard #BBBOffice
FB esemény
 
 

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!