Anya-lánya újrahasznosító textilékszer workshop Cirrhoppal
Gyerek

2018. 10. 27.

Anya-lánya újrahasznosító textilékszer workshop Cirrhoppal


Helyszín: Pagony Könyvesbolt a Bartók Boulevard-on
Időpont: 10.27., szombat, 10:30–17:30
1. turnus 10.30-13.30-ig
2. turnus 14.30-17.30-ig
 
A nagy sikerre és a túljelentkezésre való tekintettel új alkalom, hogy együtt alkossatok. Anya-lánya workshop két turnusban

Az augusztusban zajló gyermektábor alatt kaptam az ötletet és éreztem az igényt arra, hogy kötődő időt tölthessenek az anyucik a lánykáikkal egy újrahasznosító kézműves foglalkozás keretében, amelyen készíthetnek maguknak ékszereket: hasonlót, vagy teljesen mást, kisebbet-nagyobbat, textilből. Az anyukák segíthetnek a gyerkőcöknek, a gyerekek pedig az anyukáknak. A cél: workshop után a szekrény kipakolása, kinőtt pólók felhasznlása céljából. Fiús anyukákat is szívesen látunk és természetesen lányos apukákat is. Általában 9 évben húzom meg az alsó korhatárt gyerekeknél, most azonban nincs alsó korhatár, hiszen lesz segítség. 

A workshop 3 órás időtartama alatt korlátlan alkotásra lesz lehetőség. A téma nem kötött, többféle ékszer készíthető: kelta csomós, basic, fishbone, diagonal, chenille, loog-x....karkötő, nyaklánc, medál...stb. Eszközöket és anyagokat én biztosítok. Kézzel fogunk vágni és varrni, de lehetőség van varrás nélküli ékszerek készítésére is. 

A foglalkozás díja: 6000Ft/anya-lánya páros. Maximum létszám, 14 fő, tehát 7 páros. 
A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj összegének elutalásához kötött. Számlaszámot első levélváltáskor küldök. Regisztráció: cirrhopp@gmail.com. Regisztrációkor kérlek, add meg, melyik turnusra szeretnétek jelentkezni és hány éves a gyermek?

#gyerek #workshop #BartókBoulevard #BartókPagony #BBB
FB esemény

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!