Haladó Bonbon készítő tanfolyam
Gasztro

2018. 09. 25.

Haladó Bonbon készítő tanfolyam


Helyszín: Chocofacture
Időpont: .09.25 18:00-21:00
 
Ha már végeztél bon-bon készítő tanfolyamot, szereted az igényes csokoládékat és szeretnéd megtanulni, hogyan kreálhatsz finom és gyönyörű bon-bonokat, ha szeretnéd megtudni, hogy mi a különbség csokoládé és csokoládé között, akkor várunk Téged szeretettel haladó bon-bon készítő tanfolyamunkra a Kende utcai Chocofacture kézműves csoki műhely és pop-up store-ba!
 
A tanfolyamon elsajátíthatók a csokoládé készítés fortélyai magasabb szinten. Többek között színes kakaóvaj előállítása, bon-bon formák festése, tortákra csokoládé dekorációk alkotása a legújabb trend szerint.
 
A tanfolyam alatt 2 tölteléket is készítünk, az egyik egy többféle fűszerből kreált ganache, a másik Mangózselé ízesítésű.
 
A Chocofacture kézműves csokizónkat októberben nyitottuk meg az újbudai Kende utcában Vasmatics József "Marci" cukrászmester irányításával. A Chocofacture név sokak számára már ismerős lehet, hiszen "Marci" már évekkel ezelőtt létrehozta saját márkáját. Kolléganőinkkel, látványműhelyünkben nap mint nap készítünk a járókelők szeme láttára szebbnél szebb, magas minőségű, belga alapanyagú bon-bonokat. Amennyiben felkeltette a programra az érdeklődésedet és ellátogatsz, akkor bepillantást nyerhetsz a csokizó életébe.

További információ és jelentkezés

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!