Spanyol nyelvklub - beszélgetés spanyolul és magyarul
Zene, irodalom és sok más

2018. 09. 15.

Spanyol nyelvklub - beszélgetés spanyolul és magyarul


Helyszín: Béla - bár, étterem, lakás, arborétum
Időpont: 09.15. 15.00-17.00

Szeretnél spanyolul tanulni avagy meglévő nyelvtudásod fejleszteni?
Amennyiben igen, várunk szeretettel a következő spanyol nyelvklubon! Itt lehetőséged nyílik megismerkedni két anyanyelvi mexikóival, akik segítségével fejlesztheted nyelvi készségeidet párbeszédeken és különböző szó- és társasjátékokon keresztül.

Készülj fel, hogy olyan mexikói dolgokat fogsz tanulni – a szlengtől kezdve furcsa és érdekes szólás-mondásokon át -, amiket csak mi mexikóiak használunk.

Két “nyelvtanárunkkal” találkozhatsz a programon:
Rodrigóval, aki a nemzetközi tanulmányok szakos hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen. A fiú 2 éve él nálunk, a Stipendium Hungaricum ösztöndíjprogram keretei között érkezett Magyarországra. Éppen a Mexikói Nagykövetségen tölti szakmai gyakorlatát.
És Marianával, aki frissen diplomázott a Közép-Európai Egyetem (CEU) nemzetközi kapcsolatok mesterszakán és egy éve ösztöndíjjal jött hazánkba.

Csatlakozz hozzánk ezen a rendkívül izgalmasnak ígérkező programon, ahol gyakorolhatsz, beszélgethetsz velünk vagy csak szimplán kellemesen érezheted magad, miközben könnyen és szórakoztatóan sztorizgatunk spanyolul!

¿Quieres aprender, practicar, o mejorar tu español?
¡Te invitamos a nuestro próximo club de español! Aquí tendrás la oportunidad de interactuar con dos nativos mexicanos que te ayudarán a mejorar tus habilidades, a través de conversaciones, juegos de palabras y de mesa.
Prepárate para aprender cosas muy mexicanas, desde el slang, hasta frases y dichos curiosos que solo los mexicanos utilizamos.
Tendrás la oportunidad de aprender con nuestros dos profesores:
Rodrigo, estudiante de Relaciones Internacionales de la Universidad Corvinus de Budapest; lleva dos años viviendo en Hungría como parte del programa Stipendium Hungaricum. Actualmente practicante en la Embajada de México en Budapest.
Mariana, recién graduada, llegó con una beca hace un año para estudiar su maestría en RR. II. en la Universidad Centroeuropea.
¡Anímate a acompañarnos! Ya sea para practicar, conversar o simplemente pasar un buen rato hablando español de una manera fácil y divertida.

#BBB #BartókBoulevard #Mexikó #ELEVEN #elevenoszmexiko #MexicoinHungary
#kiállítások #zene #performansz #gasztro #film #játékok #gyerek #workshop

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!