#artxmas, #kultxmas, #slowxmas: december 8-án töltődj fel nálunk a karácsonyra!
Központi program

2017. 12. 08.

#artxmas, #kultxmas, #slowxmas: december 8-án töltődj fel nálunk a karácsonyra!


Az év legkülönlegesebb időszakához érkezünk: lelkesen készülünk a karácsonyra és várakozásokkal vagyunk tele az újévet illetően is. // Facebook-event

Az év vége azonban hajlamos felpörgetni bennünket, noha épp ilyenkor kellene visszatalálnunk önmagunkhoz, szeretteinkhez. Ehhez a visszataláláshoz, tudatos lelassuláshoz szeretnénk hozzájárulni a FalkArt&Antique Streeten (Falk Miksa utca), a Bartók Béla Boulevard-on (Bartók Béla út) és a Ráday Sohóban (Ráday Utca - Programok és Fesztiválok).

Kerüld el az ilyenkor jellemző nagy tömeget! Sétálj csak úgy a karácsonyi ruhába öltözött utcáinkban! Nézz be a galériáinkba, ahol akár különleges design vásárokba is csöppenhetsz! Ülj be egy forró téli finomságra bármelyik kávézónkba! Merülj el a pillanatban, a karácsonyi hangulatban! Éld át, milyen az igazi #slowlife

Adj magadnak az őrült év végi hajtásból egy kis énidőt a Falk utcában, a Bartókon vagy épp a Ráday-ban! 
#artxmas #kultxmas #slowxmas #advent #jönakarácsony #BBB

#Mivel_készülünk_a_Bartók_Béla_Boulevardon?

Nálunk igazi karácsonyi hangulattal, téli forró finomságokkal, adventi kirakatrendező és kézműves foglalkozásokkal találkozhatsz ezen a napon. 

Tíz helyszínen (Bartók PagonyMoha CaféKelet Kávézó és Galéria,Szatyor Bár és GalériaBartók Béla Boulevard office: Bartók Béla út 33., La NubeFaur Zsófi - Ráday GalériaTranzitTinta Art CaféChocofacture) izgalmas karácsonyi pop-up design vásárra bukkanhatsz. 

Ezen a hétvégén a Gárdonyi téren egy mobilszaunában pihenheted ki a fáradalmakat vagy épp töltődhetsz fel az adventi időszak második felére. >>> Saunatogo slowxmas. Szauna-sziget a Gárdonyi téren dec. 8-9(Saunatogo. A mozgó szauna.)

Három Hét Galéria ezen a napon ingyenes tárlatvezetéssel vár, amit az aktuális kiállító, Wolsky András prezentál 15 és 16 óra között. Lesz süti is. 

Nusenkánál karácsonyi workshopra lehet benézni. (Nusenka karácsonyi workshop/ christmas workshop)


A Kiss Áron Magyar Játék Társaságnál (Orlay u. 2./b) 8-án, pénteken 11-től 17óráig mackókészítési program lesz Varró Szilviával (az anyagköltséghez hozzájárulást kérnek) 13 órától jelen lesz Csézli Lukács furfangos fejtörő fajátékaival. // Deliága Gabriella óvodapedagógus és népi játszóház vezető fogadja 9-én 11-17 óráig az érdeklődőket. Ott 3 féle angyalkát lehet majd készíteni gyapjúból.

Mindezek mellett egy élő karácsonyi kalendáriummá is válik a Bartók Béla út, minden nap egy új üzlet kirakatában nyílik ki egy ablak valami helyi kedvességgel.

A programok között, vagy egyszerűen csak az utcán a Bartók karácsonyi teájával sétálhatsz egy, erre az alkalomra készített pohárban.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk. 

A többi programot a BUM - Bevásárló és Tematikus utcák oldalán találod.

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!