Hadik Utcabál #2
Zene, irodalom és sok más

2017. 09. 16.

Hadik Utcabál #2


Szeptember 16-án szombaton újra a Hadiktól lesz hangos a Bartók Béla út. A tavalyi átalakítás óta idén már második alkalommal ünnepeljük a szezonkezdést egy hatalmas utcabállal. A Hadikot ezúttal a kortárs irodalom fiatal sztárjai veszik birtokba, akik legújabb zenei produkcióikkal lépnek a Hadik előtt leterített hatalmas perzsaszőnyegre. Az utcabál fellépői Peter Závada és a trAnzKaPHka Ratkóczi Hubával kiegészülve, valamint Kemény Zsófi Sophie Hard rapper alteregója.

Hogy a gasztronómia is kiemelkedő színvonalú legyen arról a város legjobbjai gondoskodnak. Partnerünk lesz az 
Élesztőház és a The Duke of Budapest a JUICY, a WARMUP és a Pinceáron, Kovács Antal borász

Závada Péter és a TRANZKAPHKA //
Ratkóczi Huba a magyar underground zenei élet jellegzetes alakja. (Napokon, Soulbreakers, Seen, ex-Esclin Syndo) Könnyen felismerhető, egyedi hangzása intenzív színpadi jelenléttel párosul. Az alapvetően egyszemélyes produkció gyakran egészül ki vendégekkel, színesítve a blues gyökerű, meditatív, pszichedelikus zenei világot. Közreműködőként ezúttal Závada Péter költő, dalszövegíró csatlakozik hozzá, hogy tavaly megjelent trAnzKaPHka: Kastély c. szólóalbumról és az idén szeptemberben várható, Roncs szélárnyékban című új verseskötetéből is előadjon szövegeket. 

Kemény Zsófi aka. Sophie Hard //
Mikor a slam poetry és az alterrock koccan, és hip-hop lesz belőle: ez a Sophie Hard, azaz Kemény Zsófi és Konsiczky Dávid közös projektje. Laza beatek, laza szövegek, először élőben a Piaci rés című bemutatkozó EP.

A Facebook-eventet itt találod.

SlowXmas - Lassulj le és töltődj fel!