Főszerepben az újévi disznóságok - KésVillaBuda - Januári téma
Gasztro

2020. 01. 03.

Főszerepben az újévi disznóságok - KésVillaBuda - Januári téma


A Kés-Villa-Buda bemutatása, célja:

A Kés-Villa-Buda egyesület budai éttermeket tömörítő mozgalom, mely elsődlegesen a polgári vendéglátás és a magyar konyha népszerűsítését tűzte ki céljául. Az alapötlet: a békebeliséget – már ami a rá jellemző étkezési kultúrát, nosztalgikus légkört illeti – visszahozni a divatba. Újra megmutatni annak létjogosultságát, értékeit a mindennapokban azoknak, akik keresik az autentikus magyar éttermeket, ahol megismerhetik hazánk tradicionális ízeit és mindemellett magas színvonalú vendéglátásban lehet részük.
..
A Kés-Villa-Buda szerveződésében alapérték a hazai alapanyagok előnyben részesítése, a tradíció tisztelete, az udvarias kiszolgálás és az elégedett, visszatérni kívánó vendég.
..
ÚJÉVI MALAC - januári témánk:

A projektben résztvevő egyesületi tagok minden hónapban kidolgoznak egy közös témát, amelyre mind a közösségi médiában, mind az éttermük állandó vagy időszakos kínálatában felhívják a figyelmet. A Kés-Villa-Buda harmadik ilyen, mindenki számára jól ismert témája a karácsonyi töltött ételek.
..
Januárban tehát minden KVB-étteremben kiemelt helyen az újévi, sertésből készült ételek:

- Jardinette
- Budai Gesztenyés Nagyvendéglő
- Mezzo Music Restaurant
- Spíler (Buda)
- Náncsi néni vendéglője
- Földes Józsi vendéglője
- Hadik
- Schieszl Vendéglő és Borház, 1896
- Émile
- Kéhli
- Pasarét Bisztró
- Promontor Kertvendéglő


Részletek >>

Elevenedés - Fesztiválozz velünk online!